Cydr

 

CYDROWNIA

cyderinnOIP

Najlepsze cydry – takie jak te, które mamy Wam do zaoferowania – wytwarzane są z 100%-wego moszczu jabłkowego. Oznacza to, że z jabłek wyciska się sok i poddaje fermentacji. Smak i aromat uzyskuje się dzięki odpowiedniej mieszance gatunków jabłek.
Możecie być pewni, że Cydrownia korzysta wyłącznie z polskich jabłek – bo według nich, tylko one mają moc.
Portfel Cydrowni to kilka rodzajów doskonałych cydrów. Zarówno tych droższych jak Cider Inn, stworzonych
z myślą o najbardziej wymagających, jak i bardziej „imprezowych” jak Dzik. Dzięki temu konsumenci mogą wybrać najbardziej im odpowiadający polski cydr. 
Dostępne:
CiderInn Niebieski – wytrawny, to szlachetny, wytrawny cydr, do produkcji którego używany jest tylko 100%-owy moszcz jabłkowy. Nie ma w nim zagęszczonych soków, ani wody.
CiderInn Zielony – półwytrawny, Wytwarzany ze 100%-owego moszczu jabłkowego ma lekki, orzeźwiający smak. Jest idealny na ciepły, letni dzień.
CiderInn Jabłko&Róża, to unikatowe połączenie mocy polskich jabłek i delikatnosci róży.

Lekki, świeży i kobiecy.. W pełni kwitnący smakiem i aromatem.
CiderInn Jabłko&Aronia, to szlachetne połączenie najdorodniejszych polskich jabłek

i samkowitej polskiej aronii, tworzony na bazie półwytrawnego cydru.
Dzik – to król HORECA. Jest naturalnym cydrem produkowanym wyłącznie z polskich, najbardziej dzikich jabłek. Jest mocno orzeźwiający i mocno wspierający słuszne inicjatywy jak Fundacja Łąka. Dowiedz się więcej na laka.org.pl i przystąp do akcji kochaj łąki jak dzik:)